Kontakt

Firma Złotnicza "GoldCast"

Tel. 509-81-22-42
e-mail: sklep@bizuteria-gc.pl

Skorzystaj z formularza kontaktowego

Nr konta: 54 1140 2004 0000 3002 3566 2055

---

Regon: 590083865

NIP: 769-050-34-19

Zaufany sprzedawca

Od 2004 roku prowadzimy sprzedaż na allegro. Nasze aukcje spełniają warunki Standardu Allegro. Posiadamy ponad 13000 pozytywnych komentarzy od ponad 9300 zadowolonych klientów.

Rzetelny regulamin

Nasz regulamin gwarantuje bezpieczeństwo zakupów.

 

Newsletter
Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.
Produkt dnia
Facebook
Polityka prywatności

Polityka prywatności sklepu Biżuteria srebrna i złota - GoldCast

 

Strona korzysta z plików cookies w celach statystycznych zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz samodzielnie określić warunki przechowywania lub dostępu plików cookies w Twojej przeglądarce.

 

Zapewniamy naszym Klientom pełne poszanowanie ich prywatności oraz ochronę ich danych osobowych.

 

Dane osobowe przekazywane nam przez Klientów przetwarzamy w sposób zgodny z zakresem udzielonego przez Klientów zezwolenia oraz wymogami prawa, w szczególności zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. Nr 133, poz. 883 z późn. zm.). Dane osobowe Klientów przechowujemy na serwerach zapewniających ich pełne bezpieczeństwo. Dostęp do bazy danych posiadają jedynie uprawnieni pracownicy Sklepu.

Każdy Klient, który przekazał nam swoje dane osobowe ma pełną możliwość dostępu do swoich danych w celu ich weryfikacji, modyfikacji lub też żądania usunięcia.

Sklep nie przekazuje, nie sprzedaje ani nie użycza zgromadzonych danych osobowych Klientów osobom trzecim, chyba że dzieje się to za wyraźną zgodą lub na życzenie Klienta albo na żądanie uprawnionych na podstawie prawa organów państwa w związku z toczącymi się postępowaniami.

Nasz Sklep posługuje się również tzw. plikami cookies (ciasteczka).  Pliki te są zapisywane na komputerze Klienta przez nasz serwer i dostarczają danych statystycznych o aktywności Klienta, w celu dobrania naszej oferty do jego indywidualnych potrzeb i gustów. Klient w każdej chwili może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania cookies, choć musi mieć świadomość, że w niektórych przypadkach odłączenie tych plików może wpłynąć na utrudnienia w korzystaniu z oferty naszego Sklepu.

Pragniemy zwrócić Państwa uwagę, że jeżeli na stronie internetowej naszego Sklepu zamieszczamy linki prowadzące do innych, nieadministrowanych przez nas stron internetowych, to nie możemy odpowiadać ani za zawartość tychże stron, ani za stopień ochrony prywatności realizowany przez administratorów tych stron. Podejmując decyzję o przejściu na takie strony, Klient czyni to na własną odpowiedzialność. Zachęcamy przy okazji do zapoznania się z polityką prywatności realizowaną przez te strony, zanim Klient udostępni im swoje dane osobowe.

Materiały reklamowo - promocyjne wysyłamy Klientom jedynie wówczas, gdy wyrazili na to zgodę. Dotyczy to w szczególności newslettera wysyłanego Klientowi, jeżeli potwierdzi wyraźnie wskazanego przez nas linka zawierającego akceptację na otrzymywanie newslettera o aktualnych promocjach,  rabatach i nowościach w naszym Sklepie. Materiały te dotyczą  wyłącznie oferty naszego Sklepu.

Wszelkie pytania, wnioski i sugestie odnoszące się do ochrony Państwa prywatności, w szczególności danych osobowych prosimy zgłaszać na adres sklep@bizuteria-gc.pl bądź telefonicznie pod numerem +48509812242.

O Firmie Jubilerskiej Goldcast

PierścionekFirma Jubilerska GoldCast działa od 1991r. a od 2004r zajmuje się sprzedażą biżuterii na Allegro i w internecie. Nasza biżuteria swoja popularność zawdzięcza starannemu wykonaniu.

Klienci najcześciej wybierają pierścionki srebrne, które oferujemy w szerokim wyborze rozmiarów. Częstym wyborem są także kolczyki, wisiorki czy bransoletki.

Zobacz więcej informacji na stronie "O nas".

Oprawa kamieni

PierścionekWszystkie kamienie są oprawiane RĘCZNIE, dzięki temu nie ma żadnych trudności z zamianą na inne kolory kamieni zgodnie z życzeniem klienta.

Ręczna oprawa kamieni zgodnie z zasadami sztuki jubilerskiej powoduje, że kamieni zachowują swój blask i światło.

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Click Shop | Hosting home.pl